deVinkLabel

Historie
De Vink Communicatie werd in januari 2010 opgericht door Dirk-Jan de Vink (1964). Hij is een allround communicatieadviseur met ruim 25 jaar ervaring. Dankzij trefzekere communicatiestrategieën boekte hij successen met o.a. R-net, de Zuid-Hollandse Energieagenda, ‘biobased economy’ en de Rotterdamse haven.

Dirk-Jan begon zijn carrière als speechschrijver van een minister. Hij ontwikkelde zich vervolgens tot een communicator met een breed arsenaal van methodieken en middelen. Woordvoerder was hij van een Rotterdamse wethouder en diverse provinciebestuurders. Ervaring in het buitenland deed hij op als corporate communicatiemanager van Port of Sohar, in Oman.

Zoekt u een professional die snel kansen en bedreigingen in kaart brengt? Iemand die in oplossingen denkt en de koers uitzet? Dialoog organiseert? Zoekt u een vakman die uw boodschap overtuigend onder woorden brengt en de leiding neemt bij de productie van middelen? Maak vrijblijvend een afspraak. Een persoonlijk gesprek blijft tenslotte de effectiefste vorm van communicatie.

twitter
in

<< terug